Bøger

Susanne er forfatter til 3 bøger
Susanne har skrevet 2 bøger om Feedback Informed Treatment, og en bog om, hvordan vi udvikler os fagligt og personligt. Derudover er hun forfatter til bogkapitler og artikler på dansk og engelsk.

Feedback informed treatment
– En grundbog

Dette er den første grundbog om FIT i skandinavisk sammenhæng.

Feedback informed treatment – også kaldet FIT – er en evidensbaseret metode, der sikrer borgeren maksimal indflydelse på den hjælp, han eller hun madtager, samtidig med at behandleren på en systematisk måde kan dokumentere effekten af behandlingsarbejdet.

Bliv bedre med fokuseret træning

Lær hvordan du bliver bedre til sang samt teorien bag.

Bliv bedre med fokuseret træning handler om, hvordan man kan blive meget bedre til eksempelvis at synge, en sportsgren, at holde taler eller sit arbejde. Bogen giver redskaber til en dynamisk tilgang, hvor man går mere arbejdsomt og motiveret til værks – og får lettere ved at tage imod kritik.

Feedback informed treatment
– Danske manualer

Se og hent de danske FIT-manueler.

ICCE Manualer til Feedback-Informed Treatment (FIT) er en serie af seks manualer, som dækker den vigtigste information for praktikere og arbejdspladser / organisationer som arbejder med implementering af FIT, som en fast del af behandlingen. Målet med serien er at give praktikere et grundigt fundament af viden og færdigheder forbundet med klinisk arbejde i topkvalitet.

Bliv introduceret

Om Susanne Bargmann

Susanne Bargmann er autoriseret psykolog og specialist og supervisor i psykoterapi med mere end 22 års klinisk erfaring fra psykiatrien, den kommunale familiebehandling og fra privat praksis.

Susanne underviser i Danmark, Skandinavien, Nordeuropa og USA i Feedback Informed Treatment (FIT) og er en del af The International Center for Clinical Excellence, hvor hun samarbejder med Scott D. Miller, Ph.D. samt terapeuter fra hele verden, med fokus på at lære mere om hvordan vi kan udvikle vores terapeutiske færdigheder.

Book gratis 30 min møde